EXPERTISE

Met veel energie en een dito passie zorg ik voor de gewenste beweging in jouw organisatie. Dit doe ik vanuit mijn expertises opleidingskundig advies, het ontwerpen van leerprogramma’s, het verzorgen van workshops en het begeleiden van teams.

INTERIM
ADVIES & ONTWERP
TEAM COACHING
WORKSHOPS

WERKWIJZE

Hoe ik werk? Gedreven, vol passie,  open en eerlijk, praktisch en altijd resultaatgericht met als doel de ontwikkeling van de medewerker bij te laten dragen aan het organisatiedoel.

Kennismaking en analyse vraag
Om tot een passend advies te komen hebben we een kennismakingsgesprek en analyseren we de vraag.   
De vraag kan gaan over het huidige opleidingsaanbod in je organisatie, of waarom trainingen niet datgene opleveren wat je ervan verwacht. Misschien wil je een specifieke doelgroep binnen je organisatie opleiden, denk aan leidinggevenden of projectmanagers. Of wellicht wil je weten hoe je ervoor zorgt dat je medewerkers echt met het geleerde aan de slag gaan.
Vanuit mijn kennis en ervaring over verandering help ik je graag verder met dergelijke vraagstukken.
Ik sta naast mijn klanten en heb als doel dat je na mijn vertrek zelfstandig verder kunt gaan.

Voorstel en stappen
Aan de hand van de vraag bepalen we vervolgens wat ik voor je kan betekenen. Voor iedere ontwikkelvraag is opleiden namelijk niet altijd de beste oplossing maar moeten we wellicht naar andere mogelijkheden kijken. Vanuit een eerste voorstel maken we een eerste stap. Hiervoor gebruik ik het V-model*) waardoor iedereen begrijpt waarom ‘gewoon opleiden’ niet altijd het gewenste resultaat oplevert.

Een paar jaar geleden legde een collega vakgenoot haar eigen gevormde V-model uit op basis van Kirk Patrick. V-model: © Ingrid Bijl

 

KAN IK JE ERGENS
MEE HELPEN?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.