PARTNERS

‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’

PROFILE
DYNAMICS

Profile Dynamics is een tool die inzicht geeft in je drijfveren. Het is een makkelijk toepasbaar kleurenmodel die inzicht geeft in wat en waarom je dingen belangrijk vindt op je werk. Het is wetenschappelijk onderbouwd, wordt al 13 jaar toegepast en is maatwerk. Naast dat het inzicht geeft in jou als individu is het ook goed toepasbaar om teams in kaart te brengen. De bevindingen worden uitgewerkt in een helder een leesbaar verslag.

VLONCK

‘Vlonckers vertrouwen op hun kennis, intuïtie en kritische blik. Ze geloven in duidelijkheid, stevigheid en oprechtheid en handelen sprankelend en gewetensvol met humor en luchtigheid.’
De oprichters van Vlonck zijn Annemieke Nijman en Marisa Dijkstal. Ik werk heel graag met hen samen om écht het verschil te kunnen maken
.

ICM

ICM is drie keer op rij verkozen tot beste opleider van Nederland. Het is een groep mensen die met passie voor leren mooie producten neerzet. Alle trainers komen uit het werkveld. Naast dat ik de leergang opleidingskunde verzorg voer ik ook consultancyopdrachten voor ICM uit. Mooie opdrachten met leuke klanten en een fijne energie.

KAN IK JE ERGENS
MEE HELPEN?

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.