OVER MIJ

Mijn klanten omschrijven mij als een verbinder, iemand met een positieve energie, die de omgeving in beweging brengt, creatieve oplossingen bedenkt, analytisch is en een hands on mentaliteit heeft.

Voor mij is werken een reis van ervaringen en ‘gewoon’ doen. Dat is mijn kracht; om van een abstract idee tot een praktische oplossing te komen. Leren tijdens het ontwikkelen, flexibel schakelen daar waar nodig, maar de stip op de horizon niet verliezen. Focus houden, ook wanneer de weg ernaar toe soms via een andere route verloopt.

Als opleidingskundige met ruim 20 jaar ervaring heb ik voor diverse internationale organisaties gewerkt waar ik me heb beziggehouden met ontwikkelvraagstukken op individueel-, team- en organisatieniveau. Met mijn passie voor het HR Development vak probeer ik energie in de organisatie te brengen. Na een scherpe analyse lever ik praktische en creatieve oplossingen voor verandering.

Naast het vak als opleidingskundige, ben ik gegrepen door de dynamiek binnen teams en begeleid ik teams met vraagstukken over samenwerken, omgaan met verandering en het beste uit jezelf en je collega’s halen.

Ook word ik regelmatig gevraagd om inspirerend te spreken over mijn vak als opleidingskundige; hoe leren mensen? Dat doe ik bijvoorbeeld voor leidinggevenden, opleidingsafdelingen, studenten en andere geïnteresseerden. Vragen van anderen geven mij inspiratie en vandaaruit blijf ik leren.

Voor ICM verzorg ik de leergang opleidingskunde (Post-HBO) waar ik met veel plezier de studenten begeleid bij hun vraagstukken vanuit hun eigen organisatie.

Benieuwd naar wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Ik trakteer je graag op een kop koffie om samen te verkennen hoe we elkaar kunnen inspireren om een oplossing te vinden voor je vraag.

Babette

PROFILE DYNAMICS EN IK

Mijn drijfveren komen goed tot zijn recht in mijn huidige werkzaamheden. Zoals je kan zien in de staafdiagram van de profile dynamics analyse.

Korte toelichting: Creatief met oplossingen, vrijheid(geel), mensgericht,sociaal, samenwerken en doen (groen) en ik zal het resultaat en het doel niet uit het oog verliezen. Wil je meer over mijn profiel weten vraag hem op, ik stuur hem graag naar je toe.