DIENSTEN

ADVIES & ONTWERP

Je medewerkers volgen trainingen, maar levert het ook op wat je wil? Dragen deze trainingen echt bij aan je organisatiedoelstellingen? Wat koop je in en wat is unieke kennis voor jouw organisatie? Misschien wil je wel een eigen leergang ontwikkelen? Een uitdagende opgave waar ik je graag bij help.

OPLEIDINGSPLAN

Opleiden en ontwikkelen van medewerkers is een complexe materie waar je graag een rode draad in wilt zien. Een opleidingsplan kan daarbij helpen. Het zorgt voor focus en je koppelt daarmee de ontwikkeling van je medewerkers aan jouw organisatiedoelen. Dat klinkt eenvoudiger dan het is, maar met een beetje hulp heb je de focus zo te pakken.

ONTWERPEN LEERPROGRAMMA’S

Het ontwerpen van leerprogramma’s voor je eigen organisatie is waardevol. Hoe draag je de unieke kennis die je in huis hebt over en hoe borg je die? Wat is echt belangrijk? Hoe zorgen we dat medewerkers van elkaar gaan leren?

Het ontwerpen van een leertraject passend bij jouw organisatie is maatwerk omdat het bijdraagt aan het organisatieresultaat. Zelf geloof ik niet in ‘trainen om te trainen’. Het doel en het gewenste resultaat moeten helder zijn. De programma’s ontwerp ik daarom altijd samen met een vakinhoudelijke expert binnen jouw organisatie.

De volgende programma’s heb ik afgelopen jaren mogen ontwerpen:

Leiderschapsprogramma  Huisman
Leiderschapsprogramma KNGF
Introductie nieuwe medewerkers Huisman
Projectmanagementprogramma Huisman
Kosten baten analyse Rijkswaterstaat
Toeslagen trainingen Belastingdienst